Sobre mi

       

Entre altres coses, he estat el responsable del seguiment de la biodiversitat al Parc Natural de s’Albufera de Mallorca des de 1988 fins el desembre del 2012. Des del començament, l'estudi de les fluctuacions de les poblacions d'aucells salvatges ha estat la meva escola: he conegut persones molt interessants i m'ha permés introduir-me en el món dels insectes, de les plantes, dels bolets, de la fotografia...

Els meus inicis foren humils i quasi autodidactes. Membre del GOB des del 1980, vaig aprendre a identificar correctament els aucells a aquell curs d'ornitologia que es va fer a Santanyí. Des de llavors vaig anar visitant periòdicament el salobrar de Campos i les zones naturals dels voltants de Felanitx, Artà, s'Albufera... Pocs anys després ja vaig formar part del personal del Parc.

En el devenir dels anys he estat membre i col·laborador científic de la Societat Española de Ornitologia; col·laborador dels Projectes UCL i EARTHWATCH EUROPE al Parc Natural de s’Albufera de Mallorca; membre del Comitè de Rareses Ornitològiques Locals de Balears (CRLB-CROB); ornitòleg col·laborador del projecte TAIB a s’Albufera de Mallorca; he passat moltes hores a la Serra pel Projecte Voltor negre del Govern Balear i el BVCF; he ajudat a la consultora mediambiental Eco Consulta; he participat fotograficament i naturalística en el projecte  Herbari virtual de la Mediterrània occidental de la UIB, participo amb Biodiversidad Virtual i també som membre de l'Associació de Fotógrafs de Natura de les Illes Balears.

Durant alguns anys he treballat fent avaluacions de dinàmiques poblacionals per estudis d'impacte ambiental i per a la gestió d'espais naturals i especies protegides mitjançant l'empresa Edgen i, també, com a Guia i Educador al Parc Nacional Marítimo-Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera, Actualment  (primavera del 2020) estic a la FNP coordinant el Programa Aquila a-LIFE de reintroducció de l'`aguila coabarrada Aquila fasciata a l'illa de Mallorca.

També formo part dels voluntaris que cada primer dissabte de mes aportem dades sobre l'albirament d'aus marines i cetacis des de la costa, en el projecte RAM.