Edgen, una empresa al servei de la Natura.

 

  Malgrat sigui una empresa molt jove, a Edgen treballem des de fa anys aportant dades,  xifres i tendències als responsables de la gestió d’alguns dels Espais Naturals Protegits més emblemàtics de les nostres Illes.

 Al mateix temps, la nostra col·laboració directa amb la major part dels grups, entitats i associacions relacionades amb la conservació i el gaudi de la Natura a les Balears ens ha  permès tenir una perspectiva rica i àmplia sobre la situació real de la salut de la flora i la fauna del nostre territori.

 També hem treballat i assessorat a la majoria dels mitjans de comunicació que han ofert i comentat la rica i diversa visió natural què ens envolta.

 Però la nostra fortalesa és què, sobretot, estem amb la gent. Fa molts d’anys, ja, que anem fent xerrades i cursets sobre les espècies més peculiars i emblemàtiques que sobreviuen a les nostres contrades. Comunicacions, aquestes, que han estat acompanyades de guiatges i sortides per a conèixer in situ totes i cada una de les espècies, i paisatges, de què hem parlat.

 I volem seguir, i seguirem si ens ho permeteu, acompanyant-vos molt de temps.